Selecteer een pagina

Onze filosofie

BAIMS filosofie

BAIMS Natural Makeup is toegewijd aan de productie van hoogwaardige biologische cosmetische producten. Om natuur en milieu te beschermen, spelen onze verantwoordelijkheid jegens de klant en ons ethisch gedrag een essentiële rol in de filosofie van ons bedrijf. Daarom gebruiken we alleen natuurlijke grondstoffen die niet op dieren zijn getest en vrij zijn van giftige componenten. We hebben met succes een uitstekende decoratieve cosmeticalijn ontwikkeld die een rijk en natuurlijk schoonheidsverzorgingsconcept combineert met verzachtende en verstevigende effecten en tegelijkertijd dieren en planten beschermt.

Onze producten vormen een echt alternatief voor conventionele make-up voor iedereen die niet alleen een perfecte persoonlijke uitstraling maar ook een gezonde levensstijl waardeert – in overeenstemming met de natuur. Met zijn elegante en moderne design is het merk BAIMS Natural Makeup zeer aantrekkelijk gepositioneerd en verbetert continu het ontwerpconcept: de verpakking is voornamelijk gemaakt van bamboe en alle secundaire papieren verpakkingen zijn gemaakt van alleen FSC-gecertificeerd papier.

Een ander groot voordeel van onze producten is het navulconcept dat wij aanbieden voor alle poeders, oogschaduw, lipsticks en de cream foundation. Je kunt onze stijlvolle hoogwaardige verpakkingen van bamboe blijven gebruiken en tegelijkertijd afval verminderen. Je profiteert niet alleen van dit concept, maar ook van het milieu.

De kwaliteit van onze producten

Alle producten van BAIMS zijn gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten. We zijn er trots op een make-uplijn van de hoogste kwaliteit en prestatie aan te bieden: onze premium producten bevatten hydraterende en verzorgende ingrediënten en garanderen een uitstekende dekking, pigmentatie en fixatie, maar zijn vrij van agressieve of giftige chemicaliën. Onze producten staan niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor individualiteit. De BAIMS Natural Makeup-portfolio biedt afwisseling en creatieve ruimte, geheel zonder schuldgevoel.

Natuurlijke schoonheid – in nauwe verbondenheid met de natuur.

100% natuurlijk

Het is bekend dat een gezonde en mooie huid direct gekoppeld is aan gezonde voeding. Het is ook bekend dat onze huid het grootste menselijke orgaan is dat aanzienlijk kan profiteren van wat je op de huid aanbrengt. Daarom hebben we de voordelen van plantaardige actieve stoffen gebundeld in onze make-uplijn.

Dankzij de diversiteit van hun samenstelling is het mogelijk om verschillende plantaardige extracten in één formulering te hebben, wat de efficiëntie en kwaliteit van onze producten verhoogt.

We hebben formules gemaakt die rijk zijn aan pure oliën met dezelfde eigenschappen als de planten die in de natuur te vinden zijn. Door onze huid te voeden met de voedingsproducten van de make-uplijn BAIMS Natural Makeup die gemaakt is van biologische ingrediënten en grondstoffen die 100% van natuurlijke oorsprong zijn, dragen we bij aan onze gezondheid en op de lange termijn verkrijgen we een veel mooiere en gerevitaliseerde huid.

3 * 100% gecertificeerd

Alle ingrediënten die we gebruiken zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert en daarmee in overeenstemming met de richtlijnen voor biologische en natuurlijke cosmetica. Ons extractieproces is gecertificeerd als 100% natuurlijk en ecologisch. We gebruiken alleen natuurlijke, biologisch afbreekbare oplosmiddelen zoals glycerine. De planten en substraten zijn niet afgeleid van GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zijn niet afkomstig van bedreigde diersoorten. De productie en extractie van onze ingrediënten veroorzaakt geen schade aan de ecosystemen.

Alle mineralen die we in onze producten gebruiken, doorlopen een complex proces met de nodige dispersie van hun pigmenten om ervoor te zorgen dat elk risico op besmetting wordt vermeden. Het resultaat van dit proces is een ingrediënt van de hoogste kwaliteit, puur en veilig in gebruik.

De BAIMS Natural Makeup-collectie is 100% veganistisch, gecertificeerd door “The Vegan Society”, VK. Daarbij bieden we een “veilig winkelen” aan al onze veganistische klanten.

Bovendien is BAIMS Natural Makeup door PETA gecertificeerd als “Cruelty Free”.